Mgr. Zdeněk Kolařík Dětský psycholog , psycholog Prostějov


Mgr. Zdeněk Kolařík

Mgr. Zdeněk Kolařík je fyzická osoba poskytující ambulantní psychologickou péči. Jeho IČ je 71184384 a jeho sídlo se nachází na adrese Českobratrská 2566/17, Prostějov, Olomoucký kraj. Kontaktovat ho můžete na telefonním čísle +420582334351 nebo na webových stránkách olpsycholog.cz.

Mgr. Zdeněk Kolařík se specializuje na dětskou psychologii a psychologii obecně. Nabízí komplexní služby v oblasti psychologické péče, včetně diagnostiky, poradenství a terapie. Jeho cílem je pomoci lidem řešit jejich problémy a dosáhnout lepšího psychického zdraví.

Mgr. Zdeněk Kolařík je certifikovaný psycholog s dlouholetou praxí. Jeho služby jsou dostupné v Prostějově a okolí. Pokud hledáte odbornou pomoc v oblasti psychologie, můžete se na něj obrátit s důvěrou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Mgr. Zdeněk Kolařík

Název
Telefon
WWW https://olpsycholog.cz
Obor péče dd dětský psycholog psycholog
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Mgr. Zdeněk Kolařík

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]