MEDICOM CLINIC a.s. Plastická chirurgie Ústí nad Labem


MEDICOM CLINIC a.s.

MEDICOM CLINIC a.s. je ústecká ambulantní klinika, která poskytuje kvalitní plastickou chirurgii. Nachází se na adrese Stříbrnická 3034/10 v Ústí nad Labem. Klinika je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 24756148 a je součástí Ústeckého kraje.

Klinika MEDICOM CLINIC a.s. nabízí širokou škálu plastických chirurgických procedur, včetně liposukce, faceliftu, omlazení pleti a mnoha dalších. Klinika je vedena odborným zástupcem MUDr. Pavlem Horynou, který má více než 20 let zkušeností s plastickou chirurgií.

Klinika MEDICOM CLINIC a.s. se zavázala poskytovat svým pacientům bezpečnou a kvalitní péči. Klinika je vybavena moderním vybavením a zaměstnává vysoce kvalifikované lékaře a zdravotnický personál.

Pokud hledáte kvalitní plastickou chirurgii v Ústí nad Labem, obraťte se na kliniku MEDICOM CLINIC a.s. na adrese Stříbrnická 3034/10. Pro více informací navštivte webové stránky www.medicomclinic.cz.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - MEDICOM CLINIC a.s.

Název
Email
WWW https://www.medicomclinic.cz
Obor péče dd plastická chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Pavel Horyna
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).
Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]