M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. Radiologie a zobrazovací metody , chirurgie Plzeň


M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o.

M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je právnická osoba, která se zabývá radiologií a zobrazovacími metodami, chirurgií a poskytuje ambulantní péči. Nachází se na adrese Tachovská 1776/80, Plzeň, Plzeň-město, Plzeňský kraj. IČ je 48363057 a telefonní číslo je +420377524659. Odborným zástupcem je MUDr. Vlastimil Říha. M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. má dvě webové stránky http://chirurgie.iplace.cz a rtg.iplace.cz.

M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je specializovaná na radiologii a zobrazovací metody, chirurgii a poskytuje ambulantní péči. Nabízí širokou škálu služeb v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče. Jejich odborný zástupce MUDr. Vlastimil Říha je zkušený lékař s dlouholetou praxí. M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je schopno poskytnout kvalitní a profesionální služby v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče.

M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je vybaveno moderním vybavením a technologiemi, které umožňují poskytovat kvalitní a bezpečnou péči. Jejich odborníci jsou vyškoleni v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče. M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je schopno poskytnout kvalitní a profesionální služby v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče.

M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je vám k dispozici pro všechny vaše potřeby v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče. Pokud hledáte kvalitní a profesionální služby v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a ambulantní péče, M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o. je tu pro vás.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://chirurgie.iplace.cz, rtg.iplace.cz
Obor péče dd radiologie a zobrazovací metody chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Vlastimil Říha
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - M DESIGN STUDIO PLZEŇ, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]