Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o. Brno


Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o.

Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení poskytující komplexní lékařskou péči. Nachází se v Brně na adrese Nádražní 203/16 a nabízí primární i specializovanou ambulantní péči. Centrum je vedeno odborným zástupcem MUDr. Petrou Trojanovou.

V Lékařském centru zdraví a estetické péče s.r.o. se specializují na korektivní dermatologii, praktickou lékařskou péči, urologii, plastickou chirurgii a dermatovenerologii. Nabízí širokou škálu lékařských služeb, které jsou poskytovány v moderním prostředí s vysokou úrovní hygieny.

Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o. je certifikované zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a bezpečnou lékařskou péči. Jeho cílem je poskytovat pacientům komplexní a profesionální lékařskou péči, která je založena na nejnovějších poznatcích medicíny.

Více informací o Lékařském centru zdraví a estetické péče s.r.o. naleznete na jejich webových stránkách http://www.lclazne.cz.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o.

Název
Email
WWW https://lclazne.cz
Obor péče dd korektivní dermatologie praktický lékař urologie plastická chirurgie dermatovenerologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. PETRA TROJANOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]