Santariusová - AVICENA s.r.o., Lékárna Avicena Lékárny Karviná


Santariusová - AVICENA s.r.o., Lékárna Avicena

Lékárna AVICENA je právnickou osobou, která poskytuje lékárenskou péči. Nachází se na adrese Žižkova 2803/7, Karviná, okres Karviná, Moravskoslezský kraj. Kontaktovat ji můžete na telefonním čísle +420596312291 nebo na webových stránkách http://www.lekarnaavicena.cz. Odborným zástupcem je EWA MITUROVÁ a IČ je 26868539.

Lékárna AVICENA nabízí širokou škálu lékárenských služeb. Nabízí léky, léčiva, léčebné pomůcky, kosmetiku, vitamíny a doplňky stravy. Kromě toho poskytuje poradenství v oblasti léků a léčiv, včetně informací o jejich účincích a vedlejších účincích.

Lékárna AVICENA je zaměřena na poskytování kvalitních lékárenských služeb. Její odborný zástupce EWA MITUROVÁ je vysoce kvalifikovaný a zkušený lékárník, který je schopen poskytnout kvalifikovanou radu a pomoc. Lékárna AVICENA je také zapojena do programu pro zajištění kvality lékárenských služeb, který je zaměřen na zajištění bezpečnosti a účinnosti léků a léčiv.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Santariusová - AVICENA s.r.o., Lékárna Avicena

Název
Telefon
Lékárník
Email
Email
WWW http://www.lekarnaavicena.cz
Formy péče
Obor péče dd lékárny
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce EWA MITUROVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Santariusová - AVICENA s.r.o., Lékárna Avicena

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]