1. lékárenská Kyjov s.r.o. Lékárny Kyjov


1. lékárenská Kyjov s.r.o.

Lékárna 1. lékárenská Kyjov, s.r.o. je specializovaná ambulantní péče poskytující lékárenské služby. Nachází se na adrese třída Komenského 632/52, Kyjov, Hodonín, Jihomoravský kraj. IČ je 63482860 a typ osoby je právnická osoba. Odborným zástupcem je Martin Moudrý.

Lékárna 1. lékárenská Kyjov, s.r.o. nabízí širokou škálu lékárenských služeb, včetně poradenství, léčiv, léčebných přípravků a dalších. Lékárna je vybavena moderními technologiemi a zaměstnanci jsou vyškoleni v oboru lékárenství. Lékárna je otevřena od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00 a v sobotu od 8:00 do 12:00.

Lékárna 1. lékárenská Kyjov, s.r.o. je vám k dispozici pro všechny vaše lékárenské potřeby. Pro více informací navštivte webovou stránku https://www.prvni-lekarna.cz/ nebo zavolejte na +420518325398.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - 1. lékárenská Kyjov s.r.o.

Název
Telefon
Lékárník
Email
Email
WWW https://www.prvni-lekarna.cz/
Formy péče
Obor péče dd lékárny
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Martin Moudrý
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - 1. lékárenská Kyjov s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]