Kroměřížská nemocnice a.s. Kroměříž


Kroměřížská nemocnice a.s.

Kroměřížská nemocnice a.s. je právnickou osobou, která poskytuje následnou lůžkovou péči, primární ambulantní péči a specializovanou ambulantní péči. IČ je 27660532 a nachází se na adrese Havlíčkova 660/69, Kroměříž, Zlínský kraj

Kontaktovat je lze na telefonním čísle +420573322111 nebo na webových stránkách http://nem-km.cz. 

Odborným zástupcem je IVA ÚLEHLOVÁ, JIŘÍ JAVORA.

Kroměřížská nemocnice a.s. nabízí širokou škálu odborností, včetně psychologa, ergoterapeuta, paliativní medicíny, neonatologie, návykových nemocí, foniatrie, dětské kardiologie, dětské endokrinologie a diabetologie, dětské dermatovenerologie, angiologie, zubaře, praktického lékaře, interny - vnitřního lékařství, urologie, traumatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, nemocí dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktického lékaře pro děti, ortopedie, ORL, oftalmologie, neurologie, nefrologie, lékařské mikrobiologie, onkologie, klinické biochemie, kardiologie, chirurgie, hematologie a transfúzního lékařství, gynekologie a porodnictví, geriatrie, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dětského lékaře, dermatovenerologie, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny, alergologie a alergologie.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Kroměřížská nemocnice a.s.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.nem-km.cz/
Formy péče
Obor péče dd psycholog ergoterapeut paliativní medicína neonatologie návykové nemoci
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce IVA ÚLEHLOVÁ, JIŘÍ JAVORA
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Kroměřížská nemocnice a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]