Krajská nemocnice Liberec, a.s. Liberec


Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Krajská nemocnice Liberec, a.s. je právnickou osobou s IČ 27283933, která poskytuje širokou škálu odborných služeb. Nachází se na adrese Husova 357/10, Liberec, Liberecký kraj

Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420485311111 nebo na webových stránkách http://www.nemlib.cz.

Krajská nemocnice Liberec, a.s. nabízí širokou škálu odborných služeb, včetně dětské neurologie, fyzioterapie, logopedie, psychologie, nutriční terapie, ergoterapie, sexuologie, paliativní medicíny, onkologické chirurgie, neonatologie, dětské nefrologie, dětské kardiologie, dětské gastroenterologie a hepatologie, dětské endokrinologie a diabetologie, angiologie, algeziologie - léčba chronických bolestí, ortodoncie, chirurgie dutiny ústní, čelistí a obličeje, zubařství, praktické lékařství, interna - vnitřní lékařství, urologie, traumatologie, soudní lékařství, revmatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovací metody, radiační onkologie, psychiatrie, nemoci dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktický lékař pro děti, ortopedie, ORL, patologie, oftalmologie, nukleární medicína, neurologie, neurochirurgie, nefrologie, lékařská mikrobiologie, lékařská genetika, onkologie, klinická biochemie, kardiologie, chirurgie, hygiena a epidemiologie, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dětský lékař, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicína, alergologie.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.nemlib.cz/
Formy péče
Obor péče dd dětská neurologie fyzioterapeut logoped psycholog nutriční terapeut
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Mgr. Martin Mísař, MUDr. Ladislav Dzan, MUDr. Richard Lukáš, Ph.D., PETRA MÍSAŘOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]