Kozák-Dental s.r.o. Zubař Prostějov


Kozák-Dental s.r.o.

Kozák-Dental s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje ambulantní zubní péči. Nachází se na adrese Milíčova 2548/4, Prostějov, Olomoucký kraj. IČ je 29298580 a odborným zástupcem je JAN KOZÁK.

Kozák-Dental s.r.o. nabízí širokou škálu zubních služeb, včetně preventivní péče, léčby zubního kazu, výměny plomb a dalších. Kvalifikovaní zubaři jsou schopni poskytnout kvalitní zubní péči a zajistit, aby se pacienti cítili pohodlně a bezpečně.

Kozák-Dental s.r.o. je vybaven moderním vybavením a technologiemi, které umožňují poskytovat nejlepší možnou péči. Na webových stránkách http://kozak-dental.cz najdete více informací o službách, které poskytují.

Kozák-Dental s.r.o. je odborníkem na zubní péči a jejich cílem je poskytovat nejlepší možnou péči. Pokud hledáte kvalitní zubní péči v Prostějově, Olomouckém kraji, Kozák-Dental s.r.o. je tou správnou volbou.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Kozák-Dental s.r.o.

Název
WWW http://kozak-dental.cz
Obor péče dd zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce JAN KOZÁK
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Kozák-Dental s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]