Karlovarská krajská nemocnice a.s., Nemocnice Karlovy Vary, odběrová místnost Zdravotní laborant pro klinickou biochemii Karlovy Vary


Karlovarská krajská nemocnice a.s., Nemocnice Karlovy Vary, odběrová místnost

Karlovarská krajská nemocnice a.s. (dále jen KKN) je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a komplexní zdravotní péči obyvatelům Karlovarského kraje. KKN se nachází v Karlových Varech na adrese náměstí Dr. M. Horákové 1313/8 a je jednou z největších nemocnic v České republice.

Kvalifikovaní zdravotníci KKN poskytují pacientům komplexní zdravotní péči, která je založena na nejnovějších poznatcích a technologiích. KKN je také domovem pro odborného zástupce DAGMAR UHLÍKOVÁ, MUDr. Faez Al Haboubi a PharmDr. Iva Tomisová.

KKN je také domovem pro moderní odběrovou místnost, která poskytuje pacientům rychlé a spolehlivé výsledky. Odběrová místnost je vybavena nejmodernějšími technologiemi a zařízeními, které umožňují rychlé a přesné výsledky.

Pokud hledáte kvalitní zdravotní péči v Karlových Varech, navštivte Karlovarskou krajskou nemocnici a.s. na adrese náměstí Dr. M. Horákové 1313/8.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Karlovarská krajská nemocnice a.s., Nemocnice Karlovy Vary, odběrová místnost

Název
Telefon
Email
WWW http://www.kkn.cz
Obor péče dd zdravotní laborant pro klinickou biochemii
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce DAGMAR UHLÍKOVÁ, MUDr. Faez Al Haboubi, PharmDr. Iva Tomisová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Karlovarská krajská nemocnice a.s., Nemocnice Karlovy Vary, odběrová místnost

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]