Institut klinické a experimentální medicíny Praha 4


Institut klinické a experimentální medicíny

Institut klinické a experimentální medicíny (IČ: 00023001) je právnická osoba, která poskytuje širokou škálu odborných služeb. Nachází se na adrese Vídeňská 1958/9, Praha 4, Hlavní město Praha

Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420261361111 nebo na webových stránkách https://ikem.cz.

Institut klinické a experimentální medicíny poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní a ambulantní péči. Nabízí širokou škálu odborných služeb, včetně fyzioterapie, logopedie, psychologie, nutriční terapie, všeobecné sestry, paliativní medicíny, farmakologie, angiologie, nemocnice, lékáren, klinické farmacie, klinické stomatologie, praktického lékaře, interny - vnitřního lékařství, urologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, psychiatrie, ortopedie, patologie, oftalmologie, nukleární medicíny, neurologie, nefrologie, lékařské mikrobiologie, lékařské genetiky, onkologie, klinické biochemie, kardiologie, kardiochirurgie, chirurgie, hygieny a epidemiologie, hematologie a transfúzního lékařství, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dermatovenerologie, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny a alergologie.

Odborný zástupce Institutu klinické a experimentální medicíny je Marek Šetina, Mgr. Martina Šochmanová, Michal Hojný a MUDr. Zdeněk Hrubý.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Institut klinické a experimentální medicíny

Název
Telefon
Email
WWW https://www.ikem.cz/cs/
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut logoped psycholog psycholog psycholog
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Marek Šetina, Mgr. Martina Šochmanová, Michal Hojný, MUDr. Zdeněk Hrubý
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Institut klinické a experimentální medicíny

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]