GEMINI oční klinika a.s. Oftalmologie Ostrava


GEMINI oční klinika a.s.
pečnou oční péči. Klinika poskytuje také konzultace a poradenství v oblasti očního zdraví.

GEMINI oční klinika a.s. je specializovaná ambulantní oční klinika sídlící v Ostravě na adrese Ke Kamenině 356/15. Klinika poskytuje komplexní oftalmologickou péči a její odborným zástupcem je Pavel Stodůlka. GEMINI oční klinika a.s. je registrována pod IČ 26906295 a je součástí Moravskoslezského kraje.

Klinika nabízí širokou škálu očních služeb, včetně diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Klinika je vybavena moderními technologiemi a zařízeními, které umožňují provádět vysoce kvalitní a bezpečnou oční péči. Klinika poskytuje také konzultace a poradenství v oblasti očního zdraví.

GEMINI oční klinika a.s. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem oční péče, který se snaží poskytovat svým pacientům nejlepší možnou péči. Klinika je vybavena moderními technologiemi a zařízeními, které umožňují provádět vysoce kvalitní a bezpečnou oční péči. Klinika je také vybavena špičkovým personálem, který je vysoce kvalifikovaný a zkušený.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - GEMINI oční klinika a.s.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.gemini.cz/
Obor péče dd oftalmologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce PAVEL STODŮLKA
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - GEMINI oční klinika a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]