FEMISALVA s.r.o. Gynekologie dětí a dospívajících , gynekologie a porodnictví Opava


FEMISALVA s.r.o.

FEMISALVA s.r.o. je specializovaná ambulantní zdravotnická péče poskytující gynekologickou péči dětem a dospívajícím, gynekologii a porodnictví. Nachází se v Opavě na adrese Gudrichova 1530/73, v Moravskoslezském kraji. FEMISALVA s.r.o. je odborně vedená panem Petrem Hermanem.

FEMISALVA s.r.o. poskytuje kvalitní primární a specializovanou ambulantní péči v oblasti gynekologie dětí a dospívajících, gynekologie a porodnictví. Nabízí širokou škálu služeb, včetně prevence, diagnostiky a léčby gynekologických onemocnění.

FEMISALVA s.r.o. je zaměřena na poskytování vysoce kvalitních služeb a zajišťuje, aby její pacienti byli vždy spokojeni. Na webových stránkách https://www.femisalva.cz/ najdete více informací o jejich službách a o tom, jak se k nim dostanete.

FEMISALVA s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem gynekologické péče pro děti a dospívající, gynekologii a porodnictví. Jejich odborníci jsou vždy připraveni poskytnout vám nejlepší možnou péči. Pokud hledáte kvalitního poskytovatele gynekologické péče, FEMISALVA s.r.o. je tou správnou volbou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - FEMISALVA s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.femisalva.cz/
Obor péče dd gynekologie dětí a dospívajících gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Petr Herman
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - FEMISALVA s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]