Fakultní nemocnice Brno Brno


Fakultní nemocnice Brno

Fakultní nemocnice Brno je právnickou osobou s IČ 65269705, která se nachází na adrese Obilní trh 526/11, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Nabízí širokou škálu odborných služeb v oblasti gynekologie dětí a dospívajících, psychologie, porodní asistence, urogynekologie, reprodukční medicíny, perinatologie a fetomaternální medicíny, onkogynekologie a neonatologie. Kromě toho poskytuje také intenzívní medicínu, lékárny, výrobu léků, onkologii, gynekologii a porodnictví a anesteziologii a intenzivní medicínu. Fakultní nemocnice Brno poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, jednodenní péči, primární ambulantní péči, specializovanou ambulantní péči a stacionární péči. Odborným zástupcem je IVO ROVNÝ, Šárka Kozáková a VOJTĚCH PEŘINA. Další informace o Fakultní nemocnici Brno naleznete na jejich webových stránkách http://www.fnbrno.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Fakultní nemocnice Brno

Název
Fax +420532233111
WWW http://www.fnbrno.cz
Obor péče dd gynekologie dětí a dospívajících gynekologie dětí a dospívajících gynekologie dětí a dospívajících psycholog porodní asistentka
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce IVO ROVNÝ, Šárka Kozáková, VOJTĚCH PEŘINA
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Fakultní nemocnice Brno

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]