EUC Klinika Praha a.s., Poliklinika Kartouzská 10 Rehabilitace , radiační onkologie , endokrinologie a diabetologie Praha 5


EUC Klinika Praha a.s., Poliklinika Kartouzská 10

EUC Klinika Praha a.s. je moderní poliklinika poskytující kvalitní ambulantní péči v oblasti rehabilitace, radiační onkologie, endokrinologie a diabetologie. Nachází se na adrese Kartouzská 10 v Praze 5 a je součástí Hlavního města Prahy.

EUC Klinika Praha a.s. je vybavena moderním vybavením a zaměstnává odborníky v oboru, kteří jsou schopni poskytnout kvalitní a profesionální péči. Odborný zástupce zahrnuje Danielu Lasákovou, Hanu Husákovou, Lenku Džmurovou, Líviu Pavlenkovou, Ota Drobíka, Petra Mokroše, Petru Fauskovou a Zdeňka Cihláře.

EUC Klinika Praha a.s. je zaměřena na poskytování kvalitní a bezpečné péče pacientům. Jejich cílem je poskytnout pacientům komplexní a kvalitní péči, která je založena na nejnovějších vědeckých poznatcích a technologiích.

Více informací je k dispozici na webových stránkách http://www.eucklinika.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - EUC Klinika Praha a.s., Poliklinika Kartouzská 10

Název
Email
WWW https://euc.cz/
Obor péče dd rehabilitace radiační onkologie endokrinologie a diabetologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Daniela Lasáková, Hana Husáková, Lenka Džmurová, Lívia Pavlenková, Oto Drobík, Peter Mokroš, Petra Fausková, Zdeněk Cihlář
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - EUC Klinika Praha a.s., Poliklinika Kartouzská 10

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]