DR. OPTIK Moravia s.r.o. Optometrista Blansko


DR. OPTIK Moravia s.r.o.
ařízeními, které umožňují poskytovat nejlepší možnou péči.

DR. OPTIK Moravia s.r.o. je specializovaná ambulantní optometrická péče poskytovaná v Blansku v Jihomoravském kraji. DR. OPTIK Moravia s.r.o. je registrována pod IČ 27251349 a její odborní zástupci jsou Lucie Jandásková a Soňa Kavínová. DR. OPTIK Moravia s.r.o. se nachází na Wanklovo nám. 1437/4 v Blansku.

DR. OPTIK Moravia s.r.o. nabízí širokou škálu optometrických služeb, včetně vyšetření zraku, kontroly zrakové ostrosti, kontroly zrakového pole, kontroly očního tlaku a mnoho dalšího. DR. OPTIK Moravia s.r.o. je zaměřena na poskytování kvalitních optometrických služeb s důrazem na individuální přístup k pacientům.

DR. OPTIK Moravia s.r.o. je vybavena moderními technologiemi a zařízeními, které umožňují poskytovat nejlepší možnou péči. DR. OPTIK Moravia s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem optometrických služeb, který se snaží poskytovat nejlepší možnou péči.

DR. OPTIK Moravia s.r.o. je specializovaným poskytovatelem optometrických služeb v Blansku v Jihomoravském kraji. DR. OPTIK Moravia s.r.o. nabízí širokou škálu optometrických služeb, včetně vyšetření zraku, kontroly zrakové ostrosti, kontroly zrakového pole, kontroly očního tlaku a mnoho dalšího.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - DR. OPTIK Moravia s.r.o.

Název
Email
WWW https://doctoroptic.cz
Obor péče dd optometrista
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Lucie Jandásková, Soňa Kavínová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DR. OPTIK Moravia s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]