Dopravní zdravotnictví a.s., Poliklinika Agel Ostrava Praktický lékař Nový Jičín


Dopravní zdravotnictví a.s., Poliklinika Agel Ostrava

Dopravní zdravotnictví a.s. Poliklinika Agel Ostrava je moderní zdravotnické zařízení poskytující primární ambulantní péči. Nachází se v Novém Jičíně, v obci Purkyňova 2138/16, v okrese Nový Jičín, v Moravskoslezském kraji. Odborným zástupcem je Marcela Ehrenbergerová.

Poliklinika Agel Ostrava nabízí širokou škálu služeb v oblasti praktického lékařství. Poskytuje komplexní zdravotní péči včetně preventivních prohlídek, diagnostiky a léčby. Kromě toho nabízí i odborné poradenství a poradenství v oblasti zdraví.

Poliklinika Agel Ostrava se snaží poskytovat kvalitní zdravotní péči a zároveň se snaží zajistit, aby byly její služby dostupné pro všechny. Na webových stránkách http://www.poliklinika.agel.cz najdete více informací o službách, které poskytuje, a o tom, jak se k ní dostanete.

Poliklinika Agel Ostrava je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní zdravotní péči v oblasti praktického lékařství. Jeho odborným zástupcem je Marcela Ehrenbergerová a jeho služby jsou dostupné pro všechny. Pokud hledáte kvalitní zdravotní péči v oblasti praktického lékařství, navštivte Polikliniku Agel Ostrava.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Dopravní zdravotnictví a.s., Poliklinika Agel Ostrava

Název
Telefon
Email
WWW http://www.poliklinika.agel.cz
Obor péče dd praktický lékař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MARCELA EHRENBERGEROVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Dopravní zdravotnictví a.s., Poliklinika Agel Ostrava

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]