DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o. Zubní technik Plzeň


DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o.

DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o. je právnická osoba, která poskytuje zubní technickou péči. IČ společnosti je 62618881 a sídlí na adrese Francouzská třída 2080/4, Plzeň, Plzeň-město, Plzeňský kraj. Odborným zástupcem je Jana Jůzlová.

DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o. je zubní laboratoř, která poskytuje kvalitní zubní technickou péči. Společnost nabízí širokou škálu služeb, včetně výroby zubních protéz, opravy zubních protéz, výroby korunek a mnoho dalšího. Společnost je známá pro svou vysokou kvalitu a profesionalitu.

DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o. je zkušeným poskytovatelem zubní technické péče. Společnost má více než 20 let zkušeností a její odborný zástupce Jana Jůzlová je certifikovaný zubní technik. Společnost je schopna poskytnout kvalitní služby v oblasti zubní techniky a její zaměstnanci jsou vysoce kvalifikovaní a zkušení.

DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o. je spolehlivým poskytovatelem zubní technické péče. Společnost je známá pro svou vysokou kvalitu a profesionalitu a je schopna poskytnout kvalitní služby v oblasti zubní techniky. Společnost je zkušeným poskytovatelem zubní technické péče a její odborný zástupce Jana Jůzlová je certifikovaný zubní technik.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o.

Název
Obor péče dd zubní technik
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jana Jůzlová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DJM - Zubní laboratoř, spol. s r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]