DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost Zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu Ústí nad Labem


DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost

DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost je právnická osoba s IČ 47781271, která poskytuje ambulantní péči v oboru zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu. Nachází se na adrese Revoluční 456/28, Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem, Ústecký kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420702209034 nebo na webových stránkách http://www.diag.cz/. Odborným zástupcem je MUDr. Jaroslav Zima.

DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu. Nabízí širokou škálu služeb, včetně odběrů krve, biochemických vyšetření, imunologických vyšetření a mikrobiologických vyšetření. Všechny tyto služby jsou poskytovány s ohledem na nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost je vybavena moderním vybavením a zaměstnává kvalifikované zdravotnické pracovníky, kteří jsou schopni poskytnout kvalitní a profesionální péči. Odborným zástupcem je MUDr. Jaroslav Zima, který je zodpovědný za všechny diagnostické a léčebné postupy. DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost je také schopna poskytnout konzultace a poradenství v oblasti zdravotní péče.

DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost je vysoce kvalifikovaná a profesionální společnost, která poskytuje kvalitní a bezpečnou péči v oboru zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu. Jejím cílem je poskytovat kvalitní a bezpečnou péči všem pacientům, kte

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost

Název
Telefon
Email
WWW http://www.diag.cz/
Obor péče dd zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Jaroslav Zima
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DIAGNOSTIKA, s.r.o., odběrová místnost

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]