Dětský doktor s.r.o. Praktický lékař pro děti Brno


Dětský doktor s.r.o.

Dětský doktor s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje primární ambulantní péči pro děti. Sídlí na adrese Údolní 393/18, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. IČ je 01438093 a webové stránky jsou http://detsky-doktor.cz/. Odborným zástupcem je Tereza Turbová.

Dětský doktor s.r.o. nabízí komplexní péči pro děti. Poskytuje praktické lékařské služby, jako je vyšetření, očkování, léčba a prevence. Dětský doktor s.r.o. je certifikovaný pro poskytování zdravotních služeb a jeho lékaři jsou vyškoleni pro poskytování kvalitní péče.

Dětský doktor s.r.o. je zaměřen na poskytování kvalitní a bezpečné péče pro děti. Jeho lékaři jsou vyškoleni pro poskytování kvalitní péče a jsou schopni poskytnout odbornou pomoc v případě potřeby. Dětský doktor s.r.o. je certifikovaný pro poskytování zdravotních služeb a jeho lékaři jsou vyškoleni pro poskytování kvalitní péče.

Dětský doktor s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje primární ambulantní péči pro děti. Odborným zástupcem je Tereza Turbová. Dětský doktor s

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Dětský doktor s.r.o.

Název
Email
WWW http://detsky-doktor.cz/
Obor péče dd praktický lékař pro děti
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Tereza Turbová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Dětský doktor s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]