Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o. Dětská nefrologie Opava


Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o.

Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o. je právnickou osobou, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oboru dětské nefrologie. IČ společnosti je 01874161 a její sídlo se nachází na adrese Sušilova 1751/1, Opava, okres Opava, Moravskoslezský kraj. Odborným zástupcem je MUDr. Jolana Pracná Malá a kontaktní telefon je +420553821346.

Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o. nabízí komplexní péči v oboru dětské nefrologie. Specializovaná ambulantní péče zahrnuje diagnostiku, léčbu a prevenci onemocnění ledvin a močových cest u dětí. Lékaři ambulance jsou odborně způsobilí a mají dlouholeté zkušenosti s léčbou dětských nefrologických onemocnění.

Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči. Ambulance je vybavena nejmodernějšími technologiemi a lékaři jsou vyškoleni v nejnovějších postupech léčby. Pacienti mají k dispozici kvalitní a profesionální péči, která je zaměřena na jejich potřeby a zdraví.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd dětská nefrologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jolana Pracná Malá
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Dětská nefrologická ambulance - MUDr. Jolana Malá s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]