DENTANELA s.r.o. Dentální hygiena , zubař Praha 2


DENTANELA s.r.o.

DENTANELA s.r.o. je právnická osoba poskytující dentální hygienu a zubařskou péči v ambulantním prostředí. Sídlí na adrese Karlovo náměstí 555/31, Praha 2, Hlavní město Praha. IČ je 24202525 a webové stránky jsou na adrese dentanela.cz. Odborným zástupcem je MUDr. Jiří Švejda.

DENTANELA s.r.o. nabízí komplexní dentální hygienu a zubařskou péči. Poskytuje preventivní, diagnostické a terapeutické služby v oblasti stomatologie. DENTANELA s.r.o. je zaměřena na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně.

DENTANELA s.r.o. je moderní zubařská praxe, která se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně. Odborným zástupcem je MUDr. Jiří Švejda, který je zkušeným odborníkem v oblasti dentální hygieny a zubařství.

DENTANELA s.r.o. je moderní zubařská praxe, která poskytuje kvalitní dentální hygienu a zubařskou péči v ambulantním prostředí. Nabízí komplexní dentální hygienu a zubařskou péči, včetně preventivní, diagnostické a terapeutické služby v oblasti stomatologie.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - DENTANELA s.r.o.

Název
WWW https://dentanela.cz
Obor péče dd dentální hygiena zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Jiří Švejda
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DENTANELA s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]