DENTAL TECHNIK, v.o.s. Zubní technik pro náhrady Holešov


DENTAL TECHNIK, v.o.s.

DENTAL TECHNIK, v.o.s. je právnická osoba s IČ 46995366, která se zabývá zubní technikou pro fixní a snímatelné náhrady. Nachází se na adrese Sušilova 478/24, Holešov, Kroměříž, Zlínský kraj. Odborným zástupcem je Ladislava Chmelová.

DENTAL TECHNIK, v.o.s. nabízí komplexní služby v oblasti zubní techniky. Specializují se na výrobu fixních a snímatelných náhrad. Využívají moderní technologie a materiály, které jsou vysoce kvalitní a trvanlivé.

DENTAL TECHNIK, v.o.s. je zaměřen na poskytování kvalitních služeb a zajišťování spokojenosti zákazníků. Zaměstnanci jsou vysoce kvalifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti v oboru.

DENTAL TECHNIK, v.o.s. je spolehlivým partnerem pro všechny, kteří hledají kvalitní zubní techniku. Nabízí komplexní služby a moderní technologie, které zaručují spokojenost zákazníků.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - DENTAL TECHNIK, v.o.s.

Název
Email
Obor péče dd zubní technik pro náhrady
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Ladislava Chmelová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DENTAL TECHNIK, v.o.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]