DAVIDILENS s.r.o. Optometrista , oftalmologie Litovel


DAVIDILENS s.r.o.

DAVIDILENS s.r.o. je právnická osoba poskytující ambulantní péči v oboru optometrie a oftalmologie. Nachází se v obci Litovel, okres Olomouc, Olomoucký kraj, na adrese Komenského 687/13. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420585341305 nebo na webových stránkách http://www.ocni-litovel.cz/. Odborným zástupcem je Bc. Jana Šmoldasová a MUDr. Andrea Dostálová.

DAVIDILENS s.r.o. je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 29455979 a poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru optometrie a oftalmologie. Nabízí širokou škálu služeb, včetně kontrol zraku, korekce dioptrických chyb, kontrol glaukomu, kontrol zrakového pole a mnoho dalšího.

DAVIDILENS s.r.o. je vybaven moderním vybavením a zaměstnává kvalifikované a zkušené odborníky, kteří jsou schopni poskytnout kvalitní a profesionální péči. Jejich cílem je poskytnout pacientům kvalitní a bezpečnou péči a zajistit, aby se cítili pohodlně a bezpečně.

DAVIDILENS s.r.o. je vám k dispozici pro všechny vaše potřeby v oblasti optometrie a oftalmologie. Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči, neváhejte a kontaktujte DAVIDILENS s.r.o. na telefonním čísle +420585341305 nebo na webových stránkách http://www.ocni-litovel.cz/.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - DAVIDILENS s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.ocni-litovel.cz/
Obor péče dd optometrista oftalmologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Bc. Jana Šmoldasová, MUDr. Andrea Dostálová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - DAVIDILENS s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]