COMFORT CARE, a.s. Praha 11


COMFORT CARE, a.s.

COMFORT CARE, a.s. je moderní zdravotnické zařízení poskytující komplexní ambulantní péči v Praze 11. Nabízí širokou škálu odborností včetně psychologie, angiologie, algeziologie - léčby chronických bolestí, praktického lékařství, interny - vnitřního lékařství, revmatologie, psychiatrie, oftalmologie, neurologie, neurochirurgie, kardiologie, gynekologie a porodnictví, endokrinologie a diabetologie.

COMFORT CARE, a.s. se může pochlubit vysoce kvalifikovaným týmem odborníků v čele s Daniel Hořínkem, Jaroslavou Raudenskou, Milanem Flekačem a Zdeňkem Kalvachem. Všichni jsou certifikovaní a mají dlouholeté zkušenosti s poskytováním kvalitní zdravotní péče.

COMFORT CARE, a.s. se nachází na adrese Kloknerova 1245/1 v Praze 11 a je k dispozici pro všechny pacienty, kteří hledají kvalitní a profesionální zdravotní péči. 

Více informací o službách a odbornících je k dispozici na webových stránkách www.comfortcare.cz.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - COMFORT CARE, a.s.

Název
WWW https://www.comfortcare.cz
Obor péče dd psycholog angiologie algeziologie - léčba chronických bolestí praktický lékař interna - vnitřní lékařství
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Daniel Hořínek, Jaroslava Raudenská, Milan Flekač, Zdeněk Kalvach
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - COMFORT CARE, a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]