CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. Ostrava


CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
hledáte kvalitní a profesionální péči, obraťte se na CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. Odborným zástupcem kliniky je Martina Vrublová a TAISIR ZAKOUT.

CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. je specializovaná klinika plastické chirurgie, která poskytuje komplexní péči v oblasti plastické chirurgie, chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny. Klinika se nachází na adrese Tyršova 1832/9 v Ostravě a nabízí jednodenní i specializovanou ambulantní péči.

CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. je vysoce kvalifikovaná klinika, která poskytuje špičkovou péči v oblasti plastické chirurgie. Klinika nabízí širokou škálu služeb, včetně plastických operací, chirurgických zákroků, anesteziologie a intenzivní medicíny. Klinika je vybavena moderním vybavením a zaměstnává vysoce kvalifikované lékaře a zdravotnický personál.

Naším cílem je poskytovat kvalitní a bezpečnou péči našim pacientům. Naši lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s plastickou chirurgií. Naše klinika je také známá pro svou profesionalitu a důvěru, kterou si u svých pacientů vybudovala.

Pokud hledáte kvalitní a profesionální péči, obraťte se na CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. Odborným zástupcem kliniky je Martina Vrublová a TAISIR ZAKOUT.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.plastickachirurgie.com
Obor péče dd plastická chirurgie plastická chirurgie chirurgie chirurgie anesteziologie a intenzivní medicína
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Martina Vrublová, TAISIR ZAKOUT
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]