CHIRMEDIS s.r.o. Chirurgie , dětská chirurgie Praha 4


CHIRMEDIS s.r.o.

CHIRMEDIS s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje ambulantní péči v oboru chirurgie a dětské chirurgie. Sídlí na adrese Antala Staška 1670/80, Praha 4, Hlavní město Praha. IČ je 24267147 a webové stránky jsou www.chirmedis.cz. Odborným zástupcem je Jan Peška a Pavel Horažďovský.

CHIRMEDIS s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru chirurgie a dětské chirurgie. Nabízí širokou škálu služeb, včetně diagnostiky, léčby a prevence. Personál je vysoce kvalifikovaný a zkušený a je schopen poskytnout pacientům komplexní péči.

CHIRMEDIS s.r.o. se zaměřuje na poskytování kvalitní a bezpečné péče. Jejich cílem je poskytovat pacientům nejlepší možnou péči a zároveň se snaží zajistit, aby byli vždy informováni o všech možnostech léčby. Zdravotnické zařízení se snaží vytvářet příjemné a bezpečné prostředí pro pacienty a jejich rodiny.

CHIRMEDIS s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru chirurgie a dětské chirurgie. Nabízí širokou škálu služeb, včetně diagnostiky, léčby a prevence. Personál je vysoce kvalifikovaný a zkušený a je schopen poskytnout pacientům komplexní péči. Odborným zástupcem je Jan Peška a Pavel Horažďovský. CHIRMEDIS s.r.o. se nachází v Praze 4, Hlavní město Praha a jeho IČ je 24267147. Webové stránky jsou www.chirmedis.cz.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - CHIRMEDIS s.r.o.

Název
WWW https://www.chirmedis.cz
Obor péče dd chirurgie dětská chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jan Peška, Pavel Horažďovský
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - CHIRMEDIS s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]