Cévní a chirurgické centrum s.r.o. Radiologie a zobrazovací metody , chirurgie , cévní chirurgie Ostrava


Cévní a chirurgické centrum s.r.o.

Cévní a chirurgické centrum s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oboru radiologie a zobrazovací metody, chirurgie a cévní chirurgie. IČ společnosti je 28622022 a sídlí na adrese Horní 266/73, Ostrava, Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. Odborným zástupcem je Jitka Návratová a Miloslav Mazur.

Cévní a chirurgické centrum s.r.o. nabízí širokou škálu služeb v oblasti radiologie a zobrazovacích metod, chirurgie a cévní chirurgie. Společnost poskytuje kvalitní a profesionální péči všem pacientům, kteří se obrátí na její služby. Společnost je schopna poskytnout komplexní péči všem pacientům, kteří mají potřebu léčby v oblasti radiologie, chirurgie a cévní chirurgie.

Cévní a chirurgické centrum s.r.o. je zaměřeno na poskytování kvalitní a profesionální péče všem pacientům. Společnost je schopna poskytnout komplexní péči všem pacientům, kteří mají potřebu léčby v oblasti radiologie, chirurgie a cévní chirurgie. Společnost je schopna poskytnout kvalitní a profesionální péči všem pacientům, kteří se obrátí na její služby.

Cévní a chirurgické centrum s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oboru radiologie a zobrazovací metody, chirurgie a cévní chirurgie. Společnost je schopna poskytnout kvalitní a profesionální péči všem pacientům, kteří se obrátí na její služby. Odborným zástupcem je Jitka Návratová a Miloslav Mazur.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Cévní a chirurgické centrum s.r.o.

Název
Email
Obor péče dd radiologie a zobrazovací metody chirurgie cévní chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce JITKA NÁVRATOVÁ, Miloslav Mazur
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Cévní a chirurgické centrum s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]