Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. Sexuologie , psychiatrie Jihlava


Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o.

Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. je specializovaná ambulantní péče poskytující odbornou pomoc v oblasti sexuologie a psychiatrie. Nachází se v Jihlavě na adrese Sokolovská 3089/126 a je součástí kraje Vysočina. Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. je vedeno odbornými zástupci Danielem Fürstem a Zuzanou Sedláčkovou.

Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. nabízí komplexní služby v oblasti sexuologie a psychiatrie. Poskytuje odbornou pomoc v oblasti diagnostiky, léčby a prevence psychických poruch. Nabízí také poradenství a psychoterapii. Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. je zaměřeno na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje klientům individuální přístup.

Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem odborné péče v oblasti sexuologie a psychiatrie. Jeho cílem je poskytovat klientům kvalitní a profesionální služby, které jim pomohou dosáhnout psychické pohody. Další informace o službách a kontaktních údajích naleznete na webových stránkách http://www.psychiatri-vysocina.cz/.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o.

Název
Telefon
Email
WWW https://psychiatri-vysocina.cz/
Obor péče dd sexuologie psychiatrie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce DANIEL FŰRST, ZUZANA SEDLÁČKOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Centrum psychické pohody Vysočina, s. r. o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]