Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o. Sexuologie , gynekologie a porodnictví , gynekologie a porodnictví Brno


Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o.

Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o. je odborná lékařská společnost poskytující specializovanou ambulantní péči v oboru sexuologie, gynekologie a porodnictví. Společnost sídlí na adrese Kubíčkova 1115/8, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Odborným zástupcem je MUDr. Vladimír Dvořák.

Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti gynekologie a porodnictví, včetně preventivních prohlídek, diagnostiky a léčby gynekologických onemocnění, poradenství v oblasti sexuálního zdraví a porodnické péče. Společnost poskytuje také primární ambulantní péči, která zahrnuje lékařskou péči, vyšetření a léčbu všech obecných gynekologických onemocnění.

Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o. je odborně zdatné a zkušené pracoviště, které poskytuje kvalitní a profesionální služby v oblasti gynekologie a porodnictví. Společnost je vybavena moderním vybavením a zaměstnává kvalifikované lékaře a zdravotnický personál. Více informací o společnosti a jejích službách naleznete na webových stránkách http://www.centrumdvorak.cz/.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o.

Název
WWW https://centrumdvorak.cz/
Obor péče dd sexuologie gynekologie a porodnictví gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Vladimír Dvořák
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Centrum ambulantní gynekologie a primární péče, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]