Bioptická laboratoř s.r.o. Lékařská genetika Plzeň


Bioptická laboratoř s.r.o.

Bioptická laboratoř s.r.o. je specializovaná lékařská genetická péče poskytovaná v ambulantním prostředí. Nachází se v Mikulášské 616/11 v Plzni, Plzeňském kraji. Odborným zástupcem je MUDr. Alena Skálová, CSc., RNDr. Tomáš Vaněček.

Bioptická laboratoř s.r.o. nabízí širokou škálu lékařských genetických služeb, včetně diagnostiky, prevence a léčby genetických onemocnění. Laboratoř je vybavena moderními technologiemi a zaměstnává odborníky s vysokou úrovní znalostí a zkušeností.

Bioptická laboratoř s.r.o. je certifikovaná pro poskytování lékařské genetické péče a její IČ je 49197827. Na webových stránkách http://www.biopticka.cz najdete více informací o službách, které poskytuje.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Bioptická laboratoř s.r.o.

Název
WWW http://www.biopticka.cz
Obor péče dd lékařská genetika
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Alena Skálová, CSc., RNDr. Tomáš Vaněček
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Bioptická laboratoř s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]