Ben Labor s.r.o. Patologie Ostrava


Ben Labor s.r.o.

Ben Labor s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oboru patologie. IČ společnosti je 29455235 a sídlí na adrese Mostárenská 1140/48, Ostrava, Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. Odborným zástupcem je Vladimír Benčík. Společnost má webovou stránku https://bencik-patologie.cz/, kde najdete více informací o jejích službách.

Ben Labor s.r.o. je specializovaná ambulantní péče v oboru patologie. Nabízí komplexní služby v oblasti patologie, včetně diagnostiky, léčby a prevence. Společnost poskytuje kvalitní a profesionální služby, které jsou zaměřeny na zajištění maximálního komfortu a bezpečí pacientů. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje, aby byly v souladu s nejnovějšími poznatky a technologiemi.

Ben Labor s.r.o. je odborným zástupcem Vladimíra Benčíka. Jeho cílem je poskytovat kvalitní a profesionální služby v oboru patologie. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních služeb a zajišťuje, aby byly v souladu s nejnovějšími poznatky a technologiemi. Společnost se snaží poskytovat kvalitní a bezpečnou péči, která je zaměřena na zajištění maximálního komfortu a bezpečí pacientů.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Ben Labor s.r.o.

Název
WWW https://bencik-patologie.cz/
Obor péče dd patologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Vladimír Benčík
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Ben Labor s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]