Bebínko Anděl s.r.o., Gastroenterochirurgická a koloproktologická ambulance Onkologická chirurgie , léčba nemocí tlustého střeva a konečníku , chirurgie Ostrava


Bebínko Anděl s.r.o., Gastroenterochirurgická a koloproktologická ambulance

Bebínko Anděl s.r.o. je gastroenterochirurgická a koloproktologická ambulance, která poskytuje specializovanou ambulantní péči v oblasti onkologické chirurgie, léčby nemocí tlustého střeva a konečníku a chirurgie. Ambulance se nachází v Ostravě na adrese Hlavní třída 1196/27 a jejím odborným zástupcem je Petr Anděl.

Bebínko Anděl s.r.o. nabízí kvalitní a profesionální péči v oblasti gastroenterochirurgie a koloproktologie. Naši lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s léčbou nemocí tlustého střeva a konečníku. Naše ambulance je vybavena moderními technologiemi a vysoce kvalitními lékařskými přístroji.

Naším cílem je poskytovat pacientům kvalitní a bezpečnou péči. Pokud hledáte odbornou péči v oblasti gastroenterochirurgie a koloproktologie, navštivte Bebínko Anděl s.r.o. v Ostravě.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Bebínko Anděl s.r.o., Gastroenterochirurgická a koloproktologická ambulance

Název
Telefon
Email
WWW https://www.bebinko.cz
Obor péče dd onkologická chirurgie léčba nemocí tlustého střeva a konečníku chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Petr Anděl
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Bebínko Anděl s.r.o., Gastroenterochirurgická a koloproktologická ambulance

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]