AZ EsteDent s.r.o. Ortodoncie , zubař Poděbrady


AZ EsteDent s.r.o.

AZ EsteDent s.r.o. je specializovaná ambulantní zubní klinika poskytující primární a specializovanou ambulantní péči. Nachází se v Poděbradech, okresu Nymburk, Středočeském kraji, na adrese Palackého 208/45. Klinika je vedená odborným zástupcem Magdalénou Kloubcovou.

AZ EsteDent s.r.o. se specializuje na ortodoncii a zubní péči. Klinika nabízí širokou škálu služeb, včetně preventivní péče, léčby zubního kazu, výměny plomb, vytrhávání zubů, léčby paradentózy a mnoho dalšího. Klinika je vybavena moderním vybavením a zaměstnává zkušené zubní lékaře a zdravotnický personál.

AZ EsteDent s.r.o. je váš spolehlivý partner pro všechny vaše zubní potřeby. Pro více informací navštivte www.vas-zubar.cz.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AZ EsteDent s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.vas-zubar.cz
Obor péče dd ortodoncie zubař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Magdaléna Kloubcová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AZ EsteDent s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]