ArtFace s.r.o. Praha 8


ArtFace s.r.o.

ArtFace s.r.o. je specializovaná společnost poskytující komplexní služby v oblasti plastické chirurgie, oftalmologie, anesteziologie a intenzivní medicíny. Společnost sídlí na adrese Klapkova 1874/83, Praha 8, Hlavní město Praha a je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 05619700. ArtFace s.r.o. nabízí ambulantní i jednodenní péči. Odborným zástupcem společnosti je Lubor Šplíchal.

ArtFace s.r.o. je lídrem v oblasti plastické chirurgie, oftalmologie, anesteziologie a intenzivní medicíny. Naši odborníci jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s poskytováním kvalitních služeb. Naše společnost se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti plastické chirurgie, oftalmologie, anesteziologie a intenzivní medicíny. Naším cílem je poskytovat kvalitní a bezpečnou péči našim pacientům.

Více informací o našich službách naleznete na našich webových stránkách www.ocniplastiky.cz. Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme všechny potřebné informace.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ArtFace s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.ocniplastiky.cz
Obor péče dd plastická chirurgie plastická chirurgie oftalmologie oftalmologie anesteziologie a intenzivní medicína
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Lubor Šplíchal
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ArtFace s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]