Anna Točíková DiS. Zubní technik Brno


Anna Točíková DiS.

Anna Točíková DiS. je fyzická osoba poskytující specializovanou ambulantní péči v oboru zubní technik. Anna Točíková DiS. je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 72087480 a její sídlo se nachází na adrese Provazníkova 1655/82, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj.

Anna Točíková DiS. nabízí komplexní služby v oboru zubní technik, včetně výroby a opravy zubních protéz, výroby a opravy zubních náhrad, výroby a opravy zubních korunek a výroby a opravy zubních kroužků. Anna Točíková DiS. také poskytuje poradenství v oblasti zubní techniky a pomáhá pacientům s výběrem vhodných zubních protéz a náhrad.

Anna Točíková DiS. je zkušeným odborníkem v oboru zubní techniky a její služby jsou vysoce kvalitní. Anna Točíková DiS. se snaží poskytovat svým klientům nejlepší možnou péči a vyhovět jejich potřebám. Pokud hledáte kvalitního odborníka v oboru zubní techniky, můžete se spolehnout na služby Anny Točíkové DiS.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - Anna Točíková DiS.

Název
Email
Obor péče dd zubní technik
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Fyzická osoba
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Anna Točíková DiS.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]