ANGIO - CHIRURGIE s.r.o. Praha 8


ANGIO - CHIRURGIE s.r.o.

ANGIO - CHIRURGIE s.r.o. je specializovaná společnost poskytující odbornou péči v oblasti angiologie, chirurgie, cévní chirurgie a jednodenní péče. Nachází se v Osinalické 1104/13, Praha 8, Hlavní město Praha. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 06196306 a jejím odborným zástupcem je Tomáš Kneifl.

ANGIO - CHIRURGIE s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti angiologie, chirurgie a cévní chirurgie. Poskytuje ambulantní i jednodenní péči. Její odborníci jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s léčbou všech typů cévních onemocnění.

Více informací o společnosti ANGIO - CHIRURGIE s.r.o. naleznete na jejím webu www.angiochirurgie.cz. Zde najdete podrobné informace o jejich službách, odbornících a dalších důležitých informacích. Pokud hledáte odbornou péči v oblasti angiologie, chirurgie a cévní chirurgie, neváhejte a kontaktujte ANGIO - CHIRURGIE s.r.o.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ANGIO - CHIRURGIE s.r.o.

Název
Email
WWW https://www.angiochirurgie.cz
Obor péče dd angiologie chirurgie chirurgie cévní chirurgie cévní chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Tomáš Kneifl
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ANGIO - CHIRURGIE s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]