AMGYNOLA s.r.o. Gynekologie a porodnictví Olomouc


AMGYNOLA s.r.o.

AMGYNOLA s.r.o. je odborná lékařská společnost, která poskytuje kvalitní gynekologickou a porodnickou péči. Společnost sídlí na adrese Šmeralova 1116/10 v Olomouci a je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 06781667. Odborným zástupcem společnosti je JAROSLAV KLÁTIL.

AMGYNOLA s.r.o. poskytuje komplexní gynekologickou a porodnickou péči v Olomouckém kraji. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v oblasti prevence, diagnostiky a léčby gynekologických a porodnických onemocnění. Naši lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s poskytováním gynekologické a porodnické péče.

AMGYNOLA s.r.o. je vysoce kvalifikovaná lékařská společnost, která poskytuje komplexní gynekologickou a porodnickou péči v Olomouckém kraji. Naši lékaři jsou vysoce kvalifikovaní a mají bohaté zkušenosti s poskytováním gynekologické a porodnické péče. Naším cílem je poskytovat kvalitní a profesionální služby v oblasti prevence, diagnostiky a léčby gynekologických a porodnických onemocnění. Pokud hledáte kvalitní a profesionální gynekologickou a porodnickou péči v Olomouckém kraji, obraťte se na AMGYNOLA s.r.o.

✓Úleva od bolesti: Magnetoterapie pomáhá zmírnit bolest tím, že zklidňuje nervové cesty a snižuje zánět.
✓Podpora hojení a regenerace: Pomáhá urychlit hojení po zubních zákrocích zvýšením průtoku krve a dopravou živin do postižené oblasti.
✓Snížení zánětu a otoků: Efektivně redukuje záněty a otoky, což vede k rychlejšímu a méně bolestivému uzdravení.

Komerční sdělení

Informace a kontakty - AMGYNOLA s.r.o.

Název
Email
Obor péče dd gynekologie a porodnictví
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce JAROSLAV KLÁT
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AMGYNOLA s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]