AMED-CHIRURGIE s.r.o. Chirurgie , dětská chirurgie Praha 4


AMED-CHIRURGIE s.r.o.

AMED-CHIRURGIE s.r.o. je specializovaná chirurgická společnost poskytující kvalitní a profesionální chirurgickou péči. Společnost se nachází v Praze 4 na adrese Antala Staška 1670/80 a nabízí ambulantní péči v oboru chirurgie a dětské chirurgie.

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku pod IČ 07137893 a jejím odborným zástupcem je Jan Peška. AMED-CHIRURGIE s.r.o. je zařazena do kraje Hlavní město Praha a okresu Hlavní město Praha.

Společnost poskytuje kvalitní a profesionální chirurgickou péči a její zaměstnanci jsou vysoce kvalifikovaní a zkušení. Společnost se zaměřuje na poskytování kvalitních a bezpečných chirurgických služeb a jejím cílem je poskytovat pacientům nejlepší možnou péči.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AMED-CHIRURGIE s.r.o.

Název
Obor péče dd chirurgie dětská chirurgie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Jan Peška
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AMED-CHIRURGIE s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]