Ambulance ORIGANUM s.r.o. Praha 1


Ambulance ORIGANUM s.r.o.

Ambulance ORIGANUM s.r.o. je specializovaná ambulantní zdravotnická zařízení poskytující kvalitní a profesionální péči v oblasti adiktologie, dětské a dorostové psychiatrie. Ambulance se nachází v Pacovské 869/31, Praha 4 a nabízí ambulantní péči, zdravotní péči poskytovanou ve vlastním sociálním prostředí pacienta a domácí ošetřovatelskou péči. Odborným zástupcem je Aleš Kuda a Olga Glasznerová.

Ambulance ORIGANUM s.r.o. je certifikovaná zdravotnická zařízení s IČ 17164052 a poskytuje kvalitní a profesionální péči v oblasti adiktologie, dětské a dorostové psychiatrie.

Ambulance ORIGANUM s.r.o. je vám k dispozici v Praze 4, Hlavním městě Praha, a nabízí komplexní a profesionální péči v oblasti adiktologie, dětské a dorostové psychiatrie.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Ambulance ORIGANUM s.r.o.

Název
Email
Obor péče dd adiktolog adiktolog dětská á a dorostová psychiatrie dětská á a dorostová psychiatrie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Aleš Kuda, Olga Glaszner
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Ambulance ORIGANUM s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]