Ambulance DZS a.s. Zdravotnická dopravní služba Kutná Hora


Ambulance DZS a.s.

Ambulance DZS a.s. je právnická osoba, která poskytuje kvalitní zdravotní péči v oboru kardiologie. Nachází se na adrese Vojtěšská 237/26, Kutná Hora, okres Kutná Hora, Středočeský kraj. IČ je 13583255 a odborným zástupcem je Renáta Jelínková. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420569424520 nebo na webových stránkách www.falck.cz.

Ambulance DZS a.s. nabízí komplexní péči v oboru kardiologie. Poskytuje kvalitní služby a její odborníci jsou vždy připraveni pomoci. Ambulance je vybavena moderním vybavením a její personál je vyškolený v nejnovějších postupech.

Ambulance DZS a.s. je vám k dispozici pro všechny vaše potřeby v oboru kardiologie. Pokud hledáte kvalitní zdravotní péči, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám pomůžeme s vašimi potřebami a zajistíme vám kvalitní služby.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Ambulance DZS a.s.

Název
Telefon
Email
Fax +420569425122
WWW https://www.falck.cz
Formy péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Renáta Jelínková
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Ambulance DZS a.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]