ALGOMED s.r.o. Paliativní medicína , algeziologie - léčba chronických bolestí , anesteziologie a intenzivní medicína České Budějovice


ALGOMED s.r.o.

ALGOMED s.r.o. je specializovaná lékařská společnost poskytující ambulantní péči v oboru paliativní medicína, algeziologie - léčba chronických bolestí, anesteziologie a intenzivní medicína. Společnost s IČ 02656582 sídlí na adrese Lidická tř. 2144/108 v Českých Budějovicích, okres České Budějovice, Jihočeský kraj. Odborným zástupcem společnosti je MUDr. Nataša Popperová.

ALGOMED s.r.o. nabízí kvalitní a profesionální lékařskou péči v oblasti paliativní medicíny, algeziologie, anesteziologie a intenzivní medicíny. Společnost se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti léčby chronických bolestí a jejich prevence.

Na webových stránkách http://www.bolestcb.cz najdete více informací o službách, které ALGOMED s.r.o. nabízí.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ALGOMED s.r.o.

Název
Telefon
Email
Fax +420386461133
WWW http://www.bolestcb.cz
Obor péče dd paliativní medicína algeziologie - léčba chronických bolestí anesteziologie a intenzivní medicína
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce MUDr. Nataša Popperová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ALGOMED s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]