AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Šternberk Šternberk


AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Šternberk

AGEL Středomoravská nemocniční a.s. je právnickou osobou, která poskytuje kvalitní zdravotní péči v Nemocnici Šternberk. IČ je 27797660 a je situována na adrese Jívavská 1435/20, Šternberk, Olomoucký kraj

Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420582315111 nebo na webových stránkách http://nemocniceprostejov.agel.cz.

AGEL Středomoravská nemocniční a.s. poskytuje širokou škálu odborných služeb, včetně fyzioterapie, nutriční terapie, zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu, všeobecné sestry, urgentní medicíny, neonatologie, medicíny dlouhodobé péče, dětské gastroenterologie a hepatologie, angiologie, praktického lékaře, interny - vnitřního lékařství, urologie, revmatologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, psychiatrie, praktického lékaře pro děti, ortopedie, neurologie, nefrologie, klinické biochemie, kardiologie, chirurgie, hematologie a transfúzního lékařství, gynekologie a porodnictví, gastroenterologie, endokrinologie a diabetologie, dětského lékaře, dermatovenerologie, cévní chirurgie, anesteziologie a intenzivní medicíny.

AGEL Středomoravská nemocniční a.s. poskytuje akutní lůžkovou péči intenzivní, akutní lůžkovou péči standardní, ambulantní péči, dlouhodobou lůžkovou péči vyjma intenzivní, následnou lůžkovou péči - standardní a stacionární péči. 

Odbornými zástupci jsou Jana Oščádalová, Jiří Janík, Jiří Ševčík a Marie Jouklová.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Šternberk

Název
Telefon
Email
Fax +420582359169
WWW https://nemocniceprostejov.agel.cz/index.html
Formy péče
Obor péče dd fyzioterapeut nutriční terapeut zdravotní laborant pro klinickou hematologii a transfuzní službu všeobecná sestra všeobecná sestra
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce JANA OŠČÁDALOVÁ, JIŘÍ JANÍK, JIŘÍ ŠEVČÍK, MARIE JOUKLOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Šternberk

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]