AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie Alergologie Olomouc


AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie

AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie je specializovaná nemocnice poskytující kvalitní a profesionální alergologickou péči. Nachází se v Olomouci na adrese Jeremenkova 1056/40 a je součástí Olomouckého kraje. Nemocnice je vybavena moderním vybavením a zdravotnickým personálem, který je schopen poskytnout komplexní alergologickou péči. Odborný zástupce nemocnice tvoří Jana Oščádalová, Jiří Janík, Jiří Ševčík a Marie Jouklová.

Nemocnice Prostějov nabízí širokou škálu alergologických služeb, včetně diagnostiky, léčby a prevence alergických onemocnění. Kromě toho poskytuje ambulantní péči, která zahrnuje konzultace, testy alergií a léčbu alergických onemocnění.

AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie je vysoce kvalifikovaná nemocnice, která poskytuje komplexní alergologickou péči. Pokud hledáte profesionální alergologickou péči, navštivte webové stránky nemocnice http://nemocniceprostejov.agel.cz a dozvíte se více o službách, které poskytuje.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie

Název
Telefon
Email
Fax +420582359169
WWW http://nemocniceprostejov.agel.cz
Obor péče dd alergologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce JANA OŠČÁDALOVÁ, JIŘÍ JANÍK, JIŘÍ ŠEVČÍK, MARIE JOUKLOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AGEL Středomoravská nemocniční a.s., Nemocnice Prostějov, ambulance alergologie a klin. imunologie

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]