AGEL Hornická poliklinika s.r.o. Ostrava


AGEL Hornická poliklinika s.r.o.

AGEL Hornická poliklinika s.r.o. je právnická osoba s IČ 47668580, která poskytuje primární a specializovanou ambulantní péči. Nachází se na adrese Sokolská třída 2587/81, Ostrava, Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420597454111 nebo na webových stránkách http://www.horpol.cz.

AGEL Hornická poliklinika s.r.o. nabízí širokou škálu odborných služeb, včetně dětské neurologie, pracovního lékařství, fyzioterapie, psychologie, ergoterapie, zubní péče, praktického lékařství, interny - vnitřního lékařství, urologie, rehabilitace, radiologie a zobrazovacích metod, psychiatrie, nemocí dýchacího ústrojí a tuberkulózy, praktického lékařství pro děti, ortopedie, oftalmologie, neurologie, onkologie, klinické biochemie, kardiologie, chirurgie, gynekologie a porodnictví, endokrinologie a diabetologie.

AGEL Hornická poliklinika s.r.o. je pod odborným dohledem IVO ORAL, Krzysztof Lizak a ROMAN SKOUPÝ.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - AGEL Hornická poliklinika s.r.o.

Název
Telefon
Email
Fax +420596139074
WWW http://www.horpol.cz
Obor péče dd dětská neurologie pracovní lékařství fyzioterapeut psycholog ergoterapeut
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce IVO ORAL, Krzysztof Lizak, ROMAN SKOUPÝ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - AGEL Hornická poliklinika s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]