Unilabs Pathology k.s. Zdravotní laborant pro cytodiagnostiku , patologie Čáslav


Unilabs Pathology k.s.

AeskuLab Patologie, k.s. je specializovaná ambulantní zdravotnická laboratoř, která se nachází v Čáslavi v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Laboratoř poskytuje odbornou péči v oboru cytodiagnostiky a patologie a je vedena odborným zástupcem IVANEM PRINCEM.

AeskuLab Patologie, k.s. nabízí komplexní služby v oblasti cytodiagnostiky a patologie. Laboratoř je vybavena moderními technologiemi a zařízeními, které umožňují provádět vysoce kvalitní diagnostické vyšetření.

Laboratoř je schopna poskytnout komplexní služby v oblasti cytodiagnostiky a patologie a je zaměřena na poskytování kvalitní a profesionální péče. AeskuLab Patologie, k.s. je schopna poskytnout kvalitní a profesionální služby v oblasti cytodiagnostiky a patologie.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Unilabs Pathology k.s.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.aeskulab.cz
Obor péče dd zdravotní laborant pro cytodiagnostiku patologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce IVAN PRINC
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Unilabs Pathology k.s.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]