Adéla Dental Care, s.r.o. Dentální hygiena , zubař , praktický lékař Praha 2


Adéla Dental Care, s.r.o.

Adéla Dental Care, s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje ambulantní péči v oboru dentální hygiena, zubař a praktický lékař. Adresa společnosti je Na Folimance 2154/17, Praha 2, Hlavní město Praha. IČ společnosti je 29276357. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420608882224 nebo na webových stránkách https://www.dentalni-hygiena.com/. Odborným zástupcem společnosti jsou Adéla Tikovská a Hana Sklenářová.

Adéla Dental Care, s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru dentální hygiena, zubař a praktický lékař. Společnost se snaží o to, aby její pacienti byli spokojeni s poskytovanou péčí a aby se cítili bezpečně a komfortně. Společnost se zaměřuje na prevenci a léčbu zubních onemocnění a nabízí širokou škálu služeb, včetně preventivních prohlídek, čištění zubů, výměny plomb a dalších. Společnost se snaží o to, aby její pacienti měli co nejlepší zdravotní stav a aby se cítili dobře.

Adéla Dental Care, s.r.o. je moderní zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní a profesionální péči v oboru dentální hygiena, zubař a praktický lékař. Společnost se snaží o to, aby její pacienti byli spokojeni s poskytovanou péčí a aby se cítili bezpečně a komfortně. Společnost se zaměřuje na prevenci a léčbu zubních onemocnění a nabízí širokou škálu služeb, včetně preventivních prohlídek, čištění zubů, výměny plomb a dalších. Odborným zástupcem společnosti jsou Adéla Tikovská a H

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - Adéla Dental Care, s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW https://www.dentalni-hygiena.com/
Obor péče dd dentální hygiena zubař praktický lékař
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Adéla Tikovská, Hana Sklenářová
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - Adéla Dental Care, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]