ACME Domácí péče s.r.o. Všeobecná sestra Ústí nad Labem


ACME Domácí péče s.r.o.

ACME Domácí péče s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje všeobecnou sestru. IČ je 28667930 a sídlí na adrese Železničářská 908/24, Ústí nad Labem, okres Ústí nad Labem, Ústecký kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420475216331 nebo na webových stránkách http://acmepece.cz. Odborným zástupcem je ŠÁRKA DOLEŽALOVÁ.

ACME Domácí péče s.r.o. poskytuje kvalitní a profesionální všeobecnou sestru. Nabízí komplexní služby v oblasti domácí péče, které jsou zaměřeny na zajištění komfortu a pohodlí pacientům. Služby jsou poskytovány v souladu s platnými právními předpisy a jsou vysoce kvalitní.

ACME Domácí péče s.r.o. je odborně zdatná a zkušená společnost, která se zaměřuje na poskytování všeobecné sestry. Její odborný zástupce, ŠÁRKA DOLEŽALOVÁ, je vysoce kvalifikovaný a zkušený odborník, který je schopen poskytnout kvalitní a profesionální služby. Společnost ACME Domácí péče s.r.o. je také schopna poskytnout komplexní služby v oblasti domácí péče, které jsou zaměřeny na zajištění komfortu a pohodlí pacientům.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ACME Domácí péče s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://acmepece.cz
Obor péče dd všeobecná sestra
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce ŠÁRKA DOLEŽALOVÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ACME Domácí péče s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]