ABEKO DENTIST s.r.o. Zubní technik Karviná


ABEKO DENTIST s.r.o.

ABEKO DENTIST s.r.o. je specializovaná ambulantní zubní technická péče. Právnická osoba s IČ 25890310 se nachází na adrese Bratr. Veverkových 2874/1, Karviná, okres Karviná, Moravskoslezský kraj. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420725505007 nebo na webových stránkách http://www.abekodentist.cz. Odborným zástupcem je VĚSLAVA KONKOLSKÁ.

ABEKO DENTIST s.r.o. poskytuje kvalitní zubní technickou péči. Nabízí širokou škálu služeb, včetně výroby protéz, opravy a úpravy protéz, výroby a opravy korunek a mnoho dalšího. Všechny služby jsou poskytovány s ohledem na nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

ABEKO DENTIST s.r.o. je odborníkem na zubní techniku a poskytuje komplexní služby v oblasti zubního technika. Jejich odborný zástupce VĚSLAVA KONKOLSKÁ je zkušeným odborníkem, který se vždy snaží poskytnout nejlepší možnou péči. Pokud hledáte kvalitní zubní technickou péči, ABEKO DENTIST s.r.o. je tou správnou volbou.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ABEKO DENTIST s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.abekodentist.cz
Obor péče dd zubní technik
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce VĚSLAVA KONKOLSKÁ
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ABEKO DENTIST s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]