ABCDerma s.r.o. Dermatovenerologie Ostrava


ABCDerma s.r.o.

ABCDerma s.r.o. je právnická osoba, která se zabývá specializovanou ambulantní dermatovenerologickou péčí. Nachází se na adrese U Soudu 6199/21, Ostrava, Ostrava-město, Moravskoslezský kraj. IČ je 27825221 a kontaktní telefonní číslo je +420603307372. Odborným zástupcem je Petr Zajíc.

ABCDerma s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti dermatovenerologie. Poskytuje specializovanou ambulantní péči, která zahrnuje diagnostiku, léčbu a prevenci kožních onemocnění. Kvalifikovaní lékaři a zdravotníci jsou schopni poskytnout kvalitní a profesionální péči.

ABCDerma s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem dermatovenerologické péče. Nabízí komplexní služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence kožních onemocnění. Odborný zástupce Petr Zajíc je schopen poskytnout kvalitní a profesionální péči.

Trápí vás bolesti zad, kloubů, svalů? Už nečekejte a vyzkoušejte domácí magnetoterapii Biomag. S Biomagem máte úlevu od bolesti vždy po ruce, ušetříte za rehabilitace a léky a aplikujete terapii pohodlně doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - ABCDerma s.r.o.

Název
Telefon
Email
Obor péče dd dermatovenerologie
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Petr Zajíc
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - ABCDerma s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]